Over mij

Wie ben ik? 

Mijn naam is Jana (maar dat kon je waarschijnlijk al raden). Ik ben 28 jaar en woon in Eernegem, West-Vlaanderen. Sinds 2018 ben ik gelukkig getrouwd met mijn lieve man Maarten. We hebben samen een geadopteerde keeshond Baziel, wiens bijnaam 'Baba' is (tadaa, de naam van mijn webshop was geboren!). Sinds oktober 2020 mag ik mezelf ook mama noemen van onze prachtige zoon Cyriel. 

Ik doe deze webshop in bijberoep. Doordeweek ben ik juf in het eerste leerjaar, een job die ik heel graag doe. Creativiteit zit al van jongs af aan in me en ik speelde al een tijdje met het idee om daar iets mee te doen. In maart 2018 waagde ik de sprong en gingen de virtuele deuren van Baba Jana open. Ik vind het heel leuk om mijn hoofd -en bijberoep te combineren met elkaar. Ik ben dankbaar voor elke bestelling die binnenkomt. en maak ze telkens met veel liefde. Het is zo fijn om die extra persoonlijke touch te mogen geven aan de producten. Dankzij jullie kan ik doen wat ik graag doe en kan mijn webshop groeien. Ik heb nog heel wat plannen met Baba Jana, dus kom hier zeker regelmatig een kijkje nemen. 

Wil je mijn verhaal graag meevolgen? Volg mij dan op Facebook of Instagram. Heb je nog vragen of wil je iets weten, stuur me dan zeker een berichtje.

Groetjes, 

Jana

 

© 2019 - 2022 Baba Jana | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel